BEJBI LAZANJA ODUŠEVIO OVU POZNATU SRPKINJU, NAVIJALA JE ZA NJEGA: A evo šta je rekla o NAŠOJ PREDSTAVNICI
Foto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

evo šta je rekla

BEJBI LAZANJA ODUŠEVIO OVU POZNATU SRPKINJU, NAVIJALA JE ZA NJEGA: A evo šta je rekla o NAŠOJ PREDSTAVNICI

Mnogima je predstavnik Hrvatske bio jedan od favorita

Objavljeno:

Pevačica Sanja Vučić dva puta je našu zemlju predstavljala na Evroviziji, a sada je otkrila ko joj je ove godine bio favorit.

Sanja je priznala da nije očekivala da će Švajcarska odneti pobedu, kako kaže, navijala je za Baby Lasagnu, a mislila je da će pobedu odneti Teya Dora.

- Naravno da sam ispratila Evroviziju, poludela sam što nisam mogla da odgledam kako treba. Nisam očekivala da će pobediti Švajcarska, ovo je prvi put proteklih sedam godina da sam promašila ko će biti pobednik. Više bih volela da su pobedili susedi iz Hrvatske, navijala sam za Baby Lasagnu. Divno je što su mu organizovali veliki doček, zaslužio je, stvarno se trudio. Bio je neverovatan i vidim da mu to bila životna želja - rekla je za "Blic" Sanja, koja je potom prokomentarisala našu predstavnicu Teya Doru.

- Ja sam prezadovoljna, zauzela je sasvim zavidno mesto. Ponosni smo na nju, mada ja uvek očekujem pobedu. To više nije ni do nas. Najvažnije je da je ona svoju zemlju predstavila na pravi način.

Sanja se osvrnula i na to što smo mi Hrvatskoj dali 12, a oni nama 3 poena.

- Pa dobro, mi smo od publike iz Hrvatske dobili 12 poena što je divna stvar jer je to glas naroda - rekla je pevačica i otkrila da li bi ponovo učestvovala na Evroviziji.

- Sećam se kad smo nas tri dolazile, toliko budeš umoran, ali ti bude drago. Možda bih se ponovo prijavila, ko zna. Tu si stalno umoran.

Bonus video:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.